't Duyfrak - vrije kavels, 't Duyfrak - vrije kavels't Duyfrak - vrije kavels, 't Duyfrak - vrije kavels

't Duyfrak - vrije kavels

Terug naar 't Duyfrak - vrije kavels
Naast de kant en klare nieuwbouwwoningen biedt 't Duyfrak ook een aantal bouwkavels aan, waarop je zelf je droomhuis kunt bouwen. Op de kavels kan een prachtig vrijstaand huis komen. Een kans uit duizenden! En zelf je huis bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn, want het kwaliteitsteam van 't Duyfrak begeleidt de uitwerking van je bouwplan kosteloos tot ontwerp. Een garantie voor een kwalitatief goede en passende woning, maar wel in je eigen stijl.

Nu te koop: vier bouwkavels aan het water!

Vlakbij de Oude Rijn biedt de gemeente Katwijk 4 royale bouwkavels aan, waarop u zelf uw droomhuis kunt bouwen. De kavels zijn rond de 500 m2 groot, en hebben een prachtige ligging aan het water. Een bootje aanleggen behoort dus tot de mogelijkheden! In de verkoopdocumentatie die u hieronder kunt downloaden vindt u per kavel alle informatie. Deze informatieset kunt u ook ophalen bij De Leeuw Makelaardij, Rijnsburgerweg 100 in Rijnsburg. Ook voor meer informatie en vragen kunt u hier terecht: telefoon 071 4051616 of www.deleeuw.nl.


Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan voor 27 februari in! U doet dit door het inschrijfformulier in te vullen en een bieding op een of meer kavels te doen.

Specificaties

Vraagprijs
€ 0,- t/m 0,- v.o.n
Inhoud
400 m2 t/m 1000 m2
Woonoppervlakte
140 m2 t/m 350 m2
Perceeloppervlakte
498 m2 t/m 528 m2
Status
Niet meer beschikbaar
Soortbouw
Nieuwbouw

Delen:

Hoe werkt het?